Verdieping

Onze karakteristieke verdieping is door de monumentale en sfeervolle ambiance uitermate geschikt voor uiteenlopende gelegenheden.

Verheyden beschikt over een beamer, flip-over, bar, garderobe en aparte toiletgroep zodat zich alles in besloten sfeer kan afspelen. Uiteraard voorzien van onze culinaire gerechten, wijnen en andere dranken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan een lunch of diner voor gezelschappen, vergaderingen, presentaties, workshops, borrels, feesten, recepties of partijen.

Met grote regelmaat hebben wij ook bruiloften mogen verwelkomen met lunch, diner of een feest. In een aantal gevallen werd zelfs het huwelijk door een buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand bij Verheyden voltrokken.

Voor zowel privé als zakelijke aangelegenheden is de verdieping een prachtige en sfeervolle locatie. De verdieping wordt ook regelmatig in combinatie met de stadstuin gebruikt door gezelschappen.

Onze verdieping is zeer geschikt voor grote groepen en gezelschappen.

voor meer informatie over de verdieping:

  Uw naam (verplicht)

  Uw E-mailadres (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Uw vraag

  Voor speciale arrangementen omtrent feesten, quizzen en bedrijfsuitjes bij Verheyden kunt u terecht bij onze partner TB Events.

  DSC_2085_1523