Verheyden buiten

07
Nov
2013

Een Verborgen Schat

Een van de best bewaarde geheimen van de Arnhemse binnenstad is de stadstuin van Café Restaurant Verheyden. Een verborgen schat in de stad en een plekje dat je het liefst voor jezelf houdt, zoals de telegraaf groot kopte in de krant. Omringd door vier monumentale muren wekt de binnentuin  een idyllisch gevoel op en waan je je onder de druivenranken in Italië of Frankrijk.. Het druiven prieel geeft een prachtig gezicht in volle bloei. De druiven worden als ze rijp zijn geplukt en gebruikt voor diverse gerechten die wij die maand op de menukaart hebben staan. De tafels bestaan uit potgebakken tegels in verschillende kleuren en hangt keramiek aan de muur. Zo kunt u in onze stadstuin van de kunst genieten.

Britt en Arjan 22 september 2013_271

Sfeervolle Binnentuin

‘s Avonds gaan de sfeerlampen aan, worden de kaarsjes aangestoken en als het wat frisser wordt dan zorgen de heaters voor een aangename temperatuur. Mocht er onoverhoopt een regenbuitje aankomen dan kan de tuin middels een fraai doek worden overdekt. De binnentuin is ‘s middags geopend voor de lunch en ‘s avonds voor een intiem en romantisch diner.

DSC_0687_348DSC_0689_350

DSC_0672_334DSC_0671_333

Zakelijk of feestelijk

Onze binnentuin is ook zeer geschikt voor feesten en partijen. Voor diners of borrels maken wij graag een hoek vrij. En op zondag en maandag is zelf de hele tuin te huur voor een groot diner, een leuk feest of zelf een bruiloft.

Britt en Arjan 22 september 2013_007Britt en Arjan 22 september 2013_096