Stadstuin

Pal tegenover ons restaurant bevindt zich onze ommuurde stadstuin. Een verborgen schat middenin de binnenstad van Arnhem waar je zomers onder de volle druivenranken voelt alsof je in Italië waant.

De stadstuin is voorzien van heaters voor de koudere dagen. Dankzij het regenscherm kunt u tijdens zelfs tijdens kleine buien nog volop genieten van het buiten zijn. Sinds kort is onze stadstuin ook sfeervol verlicht waardoor u ook in het najaar de stadstuin heerlijk vertoeven is.

DSC_0687_348

Kortom; een sfeervolle en unieke plek om even tot rust te komen. Een plek waar u met uw geliefde romantisch kunt dineren of met vrienden en familie kunt genieten van een glas wijn.

Maar wat dacht u van een alternatieve vrijdagmiddagborrel tijdens de kortere dagen van het jaar met een glas warme gluhwein? De stadstuin van Verheyden wordt op vele manieren ingezet. Afgelopen jaar gebruikte meerdere koppels de stadstuin bijvoorbeeld als dé plek van hun huwelijksceremonie. Ook in combinatie met het restaurant en/of de verdieping zijn er mogelijkheden voor uw feest, borrel of partij. Neem gerust contact op voor meer informatie.